1. Com és possible que encara no siguis soci/a? Tot són avantatges!
Descobreix les avantatges de ser soci/a. Animat a mirar la nostra web, allà trobaràs totes les avantatges de ser socis i més!! Entra ja en “Què t’oferim?” en la nostra web http://apimaiesmarratxi.org/

2. Saps com funciona la APiMA?
Visita “Coneix-nos” -> “Saps como funciona  l’APiMA?” en la nostra web.

3. Com puc contactar amb l’APIMA?
Ens pots enviar un email a apima.iesmarratxi@gmail.com o un Whastapp al nostre telèfon 677804978.

4. Us he enviat un email/Whatsapp però encara no tenc resposta.
Sorry!!! Té una mica de paciència i en poder et respondrem. Però si veus que passat uns dies no t’hem enviat una resposta insisteix perquè com anam liats ens podem haver despistat!!

5. Decidit, com em puc donar d’alta com a soci/a?
Dins de la web de l’Apima has d’anar al menú T’interessa-> Encara no ets soci? i omplir el formulari de sol.licitud. Has d’adjuntar el justificant d’ingrés de la quota. Una vegada fet, ja pots descarregar el teu carnet de soci!!.

6. Vull accedir a les meves dades personals.
Entra a “Mi Cuenta” i després al menú que es mostra a l’esquerra podràs accedir a “Dades Personals” .

7. Uep! he oblidat la contrasenya, com puc recuperar-la?
No et preocupis, tot té solució! Pots anar a la web i entrar en “El meu compte”, a l’opció “He oblidat la contrasenya”. Rebràs una nova contrasenya del sistema per email la qual podràs canviar una vegada accedeixis al teu compte. Si no ho trobes al teu email, ves a l’ Spam/ Correu no desitjat

8. Com puc adjuntar el justificant de pagament?
T’aconsellam que adjuntis el justificant en el moment que et donis d’alta/renovació. Si no ho vares fer, entra a “Mi cuenta” i a dalt et mostrarà, en color vermell, on has d’adjuntar-ho. Accepta formats PDF (document) i JPG (foto)

9. Què puc fer si no estic d’acord amb qualque actuació d’un/a professor/a?

Et suggerim que et posis en contacte amb el tutor/a del teu fill/a (ho pots fer mitjançant el correu electrònic; trobaràs les adreces a la página web www.iesmarratxi.org als apartats: inici i/o departaments, perquè els hi puguis exposar el problema. Si encara així no se soluciona la incidencia el més recomanable és presentar un escrit a l’email direccioge@iesmarratxi.org o bé presentar l’escrit a la secretaria del
centre on faran un registre d’entrada oficial; aquest escrit ha d’anar dirigit a la dirección del centre i/o al Departament d’Inspecció educativa de la Conselleria d’Educació i Formació Professional.

10. He contestat un email que vaig rebre de l’APiMA i no he rebut resposta.
Revisa si vares contestar a un email de no-replay@familiesiesmarratxi.org. Si és així no rebrem el teu correu. Recorda que el nostre correu és apima.iesmarratxi@gmail.com

11. A on puc veure les activitats extraescolars que oferiu?
Tens tota la informació a la nostra web: Serveis APiMA->Classes y Activitats. Aquí pots veure també el preu de l’activitat per a socis i no socis.

12. A on puc apuntar al meu fill/a a les extraescolars?
Des del meu compte, una vegada inserit usuari i contrasenya, podràs accedir a la teva àrea de família en “Mi cuenta” i al menú d’Activitats Extraescolars

13. Puc apuntar al meu fill a les extraescolars encara que no sigui soci?
¡Es clar que sí! però no podràs disfrutar del descompte dels socis. Per tant si t’interessa qualque activitat t’animam a que et facis soci serà un avantatge per a tu!

14. Com funciona la llista d’espera de les activitats?
Primer revisam el nombre d’alumnes apuntats i quan en tenim suficients per fer un grup rebràs un email indicant dies i hores de l’activitat que hagis triat.

15. Teniu un “Fons de llibres” al qual pugui comprar llibres de segona mà?
Ho sentim però ja no ho tenim en marxa degut a l’arribada gradual de les noves tecnologíes al nostre centre! Però sí tenim el nostre petit mercat “TotAPiMA” en Serveis APiMA.

16. Què és TOTAPiMA?
És una plataforma creada per a que les famílies sòcies pogueu intercanviar, comprar i vendre llibres, electrònica, joguines o qualsevol cosa que se us acudeixi.

17. M’agradaria donar els llibres a famílies necessitades, com ho puc fer?
Bona iniciativa! Pots lliurar-los a la secretaria del centre, que ens els faran arribar a l’APiMA. Nosaltres ens encarregarem de veure les necessitats entre les famílies necessitades del centre. Si no hi hagués, seran lliurats a l’Ajuntament perquè puguin servir a altres famílies del municipi.

18. ¿A on puc veure els llibres que he de comprar i a on els puc comprar?
A la web de l’institut podràs trobar la llista de llibres al menu “Alumnat”. A més a la nostra web i segons la llista de l’institut, podràs comprar els llibres directament a la distribuïdora Rotger on si ets soci tendràs un 15% de descompte i més coses! Tots els detalls en Serveis APiMA-> Compra de llibres.

19. No puc accedir al GESTIB.
Per favor posat en contacte amb el centre i allà t’ajudaràn. Telèfon: 971 22 66 22/23.

20. Vivim una mica lluny per venir caminant, hi ha transport escolar?
Com puc sabre per on passa? Sí el centre disposa de transport escolar. Tant a la web del centre com a la web de l’APiMA pots consultar les diferents rutes disponibles.

21. ¿Si tenc qualque problema o dubte amb el transport escolar qui em pot ajudar?
Per favor posat en contacte amb la secretaria del centre. Telèfon 971 22 66 22/23.

22. Tenc una empresa i vull oferir descomptes als socis o col·laborar econòmicament de manera puntual en algunes activitats.
Super! Tens tota la informació en la nostra web menú T’interessa -> Donacions i Patrocinis.

23. M’agradaria col.laborar amb l’APIMA.

Moltes gràcies! sempre ens agrada poder comptar amb gent com tu. Així si som més, més podrem fer per els nostres fills!! Pots veure les diferents tribus en les quals pots col·laborar sempre depenent de les teves inquietuds, habilitats o temps lliure. Entra a la nostra web menú T’interessa-> Col·labora en les nostres tribus i tria la teva!

Recorda, sempre pots contactar-nos per a qualsevol dubte o aclariment a través de l’email apima.iesmarratxi@gmail.com o per Whastapp al telèfon 677 80 49 78.

Anima’t a formar part de l’APIMA, t’estem esperant. Tot està pensant per els nostres fills!!!