1.- Titularitat

Aquest lloc és propietat i està operat per APIMA IES Marratxí (en endavant APIMA IES Marratxí), amb domicili a Carrer Arbre de la Ciència, Nº 1  CP 07141, Poligono Industrial de Marratxi, Illes Balears.

NIF: G57158982

Correu electrònic: info@apimaiesmarratxi.org

APIMA IES Marratxí està registrat al registre d’Entitats Ciutadanes, número de registre 130 i amb data d’inscripció 26 de septiembre de 2007.

2.- Acceptació

Aquesta plataforma online (tant en la versió web com en la seua app), els seus serveis, informació i activitats (en endavant el Servei) estan subjectes als següents termes i condicions: aquestes Condicions d’Ús i Contractació, la nostra Política de Privacitat i Política de Cookies.

Quan fas servir el Servei, acceptes nostres termes i condicions i amb això et compromets a no fer servir el servei per a fins il·legals.

D’altra banda, us informem que per motius legals arxivem els documents electrònics en que queden formalitzades les inscripcions com a soci. Podràs accedir a aquests documents en qualsevol moment sol·licitant a: info@apimaiesmarratxi.org

3.- Descripció de Servei

3.1.- Descripció 

APIMA IES Marratxí és una organització plural, sense ànim de lucre, col·laborativa i oberta a tots. A més son socis de FAPA Mallorca i no tenen compromisos polítics ni lligams de cap tipus.

La seua raó de ser és assegurar que els seus fills reben la millor educació pública possible, per a això s’esforcen al màxim juntament amb l’equip directiu del centre i la resta d’estaments de la societat educativa.

Des d’aquesta associació, s’organitzen cursos (per a alumnes i pares), xerrades informatives sobre temes d’actualitat que afectin als fills i subvencions tant en la millora del centre com en activitats que els nens desenvolupin en ell, entre altres coses.

L’idioma en que es perfeccionarà el contracte entre APIMA IES Marratxí i el soci serà en català.

3.2.- Prestació

El procés per a fer-se soci serà el següent:

 • Has de registrar-te a l’app amb un usuari i contrasenya o accedir a la home de la web.
 • Hauràs de seleccionar l’opció “clic per ser soci” i emplenar totes les dades personals que es requereixen.
 • Posteriorment hauràs d’incluir el justificant de transferència de pagament com a soci y enviar la sol·licitud.
 • Posteriorment rebràs una notificació de l’APIMA del institut, si no és així pots posar-te en contacte amb nosaltres en: info@apimaiesmarratxi.org

Com a soci tindràs diferents beneficis com per exemple, accés a la teva pròpia àrea, descomptes i bonificacions proporcionats per les diferents empreses patrocinadores de APIMA IES Marratxí, pàgines especials i fins i tot la possibilitat de poder publicar contingut en els espais habilitats a aquest efecte. 

En tal sentit, APIMA IES Marratxí proporciona un espai de col·laboració on les persones podran, entre altres coses, intercanviar, comprar, vendre o oferir productes o serveis. APIMA IES Marratxí, no forma part ni intervé de manera directa en la recaptació dels diners ni en cap d’aquestes transaccions, simplement es limita a realitzar la funció d’intermediari cedint l’espai per a aquesta activitat.

No obstant això, APIMA IES Marratxí es reserva el dret d’eliminar els missatges i el contingut dels usuaris que pugui ser contrari al que s’estableix en aquestes Condicions d’Ús i Contractació. En concret, en aquestes àrees de debat i col·laboració no podràs publicar cap contingut que sigui fals, il·legal, enganyós, injuriós, difamatori, obscè, pornogràfic, indecent, assetjador, intimidatori, contrari als drets de privacitat o publicitat, abusiu o fraudulent.

3.4.- Ús

Els usuaris es comprometen a usar el Servei d’acord amb la legislació vigent i els termes i condicions de la plataforma.

Igualment, els usuaris es comprometen a no recaptar dades amb finalitat publicitària, remetre publicitat de qualsevol classe o comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial. Tampoc podrà posar a disposició de tercers, amb qualsevol finalitat, dades demanades en el Servei.

En cas d’incomplir aquestes obligacions, els usuaris hauran de respondre davant aquells. 

De la mateixa manera en cas de danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels materials i informació continguts en el Servei, els sistemes d’informació o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic del Servei, dels seus membres o de qualsevol usuari d’el Servei.

Així mateix, els usuaris es comprometen a no compartir la seua condició de soci amb persones diferents de la seua unitat familiar. Per tant, cada família haurà de fer-se soci per a poder accedir als serveis que ofereix APIMA IES Marratxí. No obstant això, no serà necessari tenir la condició de soci per a poder accedir a informació general.

4.- Enllaços externs

Potser des del Servei se t’enviï a altres llocs web a través d’enllaços.

No obstant això, APIMA IES Marratxí no controla aquests llocs o el seu contingut, que de fet estan subjectes als seus propis termes i condicions.

Per tant, APIMA IES Marratxí no és responsable de la qualitat, veracitat o exactitud d’aquests llocs.

5.- Edat

En quant a l’ús del servei online, declares que ets major d’edat i que disposes de la capacitat legal necessària per vincular-te per aquest acord i utilitzar el lloc de conformitat amb els seus termes i condicions, que comprens i reconeixes en la seva totalitat .

Declares que tota la informació que proporcions per accedir a al Servei, abans i durant la seva utilització, és vertadera, completa i precisa.

La informació personal que ens proporcions sobre el/els teus fill/s ha de ser vertadera, a més, reconeixes i acceptes que ets el representant legal del menor d’edat.

Si proporciones a el Servei dades d’una altra persona, per exemple el fill d’una amiga, garanteixes haver obtingut de forma legítima la informació personal i el consentiment dels seus representants legals abans de facilitar-nos la informació.

6.- Propietat intel·lectual i industrial

El contingut i la informació de Servei (entre altres dades, text, so, vídeo, imatge o codi informàtic), així com la infraestructura utilitzada per a proporcionar tal contingut i informació, és propietat d’APIMA IES Marratxí o bé disposa de les autoritzacions corresponents per al seu ús.

A més, es prohibeix la modificació, reproducció, duplicació, còpia, distribució, venda, revenda i altres formes d’explotació per a fins comercials o equivalents del servei.

Per a qualsevol altre ús del contingut de Servei necessites nostre consentiment previ per escrit

7.- Contingut d’usuari

7.1.- Contingut 

Pots contribuir al servei enviant-nos missatges a la nostra adreça de correu electrònic, a través del formulari de contacte o deixant comentaris en els nostres continguts ( d’ara endavant “Contingut”).

Podem utilitzar el teu Contingut de diferents maneres, com ara: mostrar-lo en el lloc web, reformatar, traduir-lo a altres idiomes, editar-lo per aportar claredat, corregir errors, promocionar o distribuir-lo.

Per tant, al enviar-nos Contingut concedeixes a APIMA IES Marratxí una llicència d’ús mundial, no exclusiva, gratuïta, fins a la retirada del contingut, transferible i subllicenciable sobre aquest contingut.

Això vol dir que el contingut segueix sent teu però APIMA IES Marratxí, gràcies a aquesta llicència d’ús, pot: a) utilitzar, reproduir, modificar, adaptar, traduir, distribuir i publicar el contingut, crear obres derivades a partir d’ell, mostrar i exhibir-lo en tot el món, per qualsevol mitjà conegut i per a qualsevol fi legítim; i b) utilitzar el nom que enviïs en relació amb aquest contingut.

No obstant això, APIMA IES Marratxí es reserva el dret de no publicar aquells continguts o informacions que siguin falses o contràries als drets de tercers.

7.2.- Activitats prohibides

A més, et compromets a no realitzar cap dels actes següents:


 1. a) Accedir, supervisar o copiar contingut o informació d’aquest lloc web mitjançant l’ús de robots, rastrejadors, raspadors de dades o qualsevol altre mitjà automatitzat que permetin accedir, rastrejar, indexar, recuperar o utilitzar de qualsevol altra manera el lloc web o el seu contingut per a qualsevol propòsit sense el permís explícit per escrit d’APIMA IES Marratxí;

   

 2. b) Inserir, reflectir o incorporar d’alguna altra manera una part d’aquest lloc web en un altre sense la nostra autorització prèvia per escrit;

 3. c) Intentar modificar, traduir, adaptar, editar, descompilar, desacoblar o aplicar enginyeria inversa a cap programa de programari que APIMA IES Marratxí utilitzi en relació amb el lloc web;

 4. d) Fer servir el lloc web per amenaçar, assetjar, defraudar, incitar, fustigar a altres persones o defensar la fustigació d’una altra persona, o interferir de qualsevol altra manera amb l’ús del lloc web per part d’un altre usuari;

 5. e) Fer servir el lloc web per enviar o transmetre correu brossa ( “spam”), cadenes de missatge, concursos, “correu brossa”, sistemes piramidals, enquestes o altres missatges massius, ja siguin de naturalesa comercial o no;

 6. f) Utilitzar el lloc web per infringir drets de tercers, el que inclou el trencament de la confiança i la infracció de copyright, marques comercials, patents, secrets comercials, drets morals, drets de privacitat o qualsevol altre dret de propietat intel·lectual o de propietat ;
 7. g) Intentar obtenir accés no autoritzat a la pàgina web, els sistemes informàtics o les xarxes connectades a la pàgina web mitjançant pràctiques de pirateria informàtica, extracció de contrasenyes o qualsevol altre mitjà. Així com la transmissió de virus informàtics, cucs, defectes, troians o altres elements de naturalesa destructiva;

 8. h) Utilitzar algun dispositiu, programari o rutina que interfereixi amb el funcionament correcte i les mesures de seguretat del lloc web.

7.3.- Espais d’opinió i col·laboració

APIMA IES Marratxí proporciona àrees d’opinió i col·laboració que estan també subjectes a aquestes condicions d’ús i Contractació.

Com a usuari del servei seràs l’únic responsable de l’ús que facis d’elles i les utilitzaràs pel teu compte i risc. APIMA IES Marratxí no editarà ni controlarà els missatges dels usuaris publicats o distribuïts al lloc web ni assumirà responsabilitat ni obligació per aquests missatges dels usuaris, més enllà del previst legalment.

No obstant això, APIMA IES Marratxí es reserva el dret d’eliminar els missatges i el contingut dels usuaris. En aquestes àrees de debat i col·laboració no podràs publicar cap contingut que sigui fals, il·legal, enganyós, injuriós, difamatori, obscè, pornogràfic, indecent, assetjador, intimidatori, contrari als drets de privacitat o publicitat, abusiu o fraudulent.

Com a usuari de APIMA IES Marratxí manifestes que ets el propietari o que tens els permisos necessaris per utilitzar i autoritzar l’ús del contingut compartit en el Servei conforme al descrit.

En tot cas, recorda que accedir o fer servir el lloc web podràs veure’t exposat al contingut d’altres usuaris que podria ser ofensiu, obscè, imprecís, censurable o inadequat per qualsevol altra raó. APIMA IES Marratxí no subscriu aquest contingut ni pot ratificar la seva precisió.

8.- Preu 

El preu per fer-te soci de APIMA IES Marratxí està indicat en euros (€), gravant-se sobre el preu dels impostos que corresponguin, si fos el cas.

En cas de dubte contacta amb nosaltres a info@apimaiesmarratxi.org.

9.- Forma de pagament

El pagament de la quota es podrà realitzar:

 • Mitjançant transferència bancària

En aquest sentit, APIMA IES Marratxí informa als titulars del compte bancari que en cap cas tindran accés a dades d’aquest. 

10.- Validesa de les ofertes

Els serveis oferts en el Servei, i la quota de soci per accedir a aquests, estarà sempre disponible per a la seva adquisició a través d’aquesta web.

En tot cas, APIMA IES Marratxí es reserva el dret d’efectuar al Servei les modificacions que consideri oportunes, podent actualitzar serveis en funció de les necessitats dels fills i estudiants.

APIMA IES Marratxí es reserva el dret de canviar el preu de la quota de soci sense avís previ en el cas que sigui necessari.

T’informem que tot i les actualitzacions que es realitzen als preus de Servei, aquests podrien contenir errors. Corregirem amb promptitud tots els errors que apareguin, però no seran vinculants amb el Servei.

11.- Exclusió de garanties i responsabilitat

Excepte en aquells casos expressament descrits en els presents termes i condicions i fins on la llei permeti, APIMA IES Marratxí no es responsabilitza pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin deure a la falta d’exactitud, exhaustivitat o actualitat, inclosos errors i omissions, de la informació continguda i proporcionada mitjançant el Servei. De la mateixa manera, tampoc de qualsevol deure o compromís de verificar o vigilar els seus continguts i informacions.

Igualment, APIMA IES Marratxí no garanteix la disponibilitat i continuïtat absoluta del funcionament del Servei. APIMA IES Marratxí procurarà advertir amb suficient antelació de les interrupcions que puguin succeir en el funcionament del servei sempre que això sigui possible.

APIMA IES Marratxí exclou, amb tota l’extensió permesa per l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del servei. De la mateixa manera, respecte a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir a el Servei.

Així mateix, APIMA IES Marratxí exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la incorrecta utilització de Servei i dels seus continguts per part dels usuaris o socis, o que puguin deure a la falta de veracitat, vigència o autenticitat de la informació que els usuaris proporcionen a altres sobre si mateixos.

En particular, APIMA IES Marratxí exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la suplantació de la personalitat d’un tercer efectuada per un usuari en qualsevol classe de comunicació realitzada a través de el Servei.

De la mateixa manera, APIMA IES Marratxí tampoc es responsabilitza de qualsevol deure o compromís de verificar o vigilar els seus continguts i informacions, especialment la relativa als comentaris realitzats pels usuaris.

En cas de dubte, contacta amb nosaltres a: info@apimaiesmarratxi.org

12.- Cancel·lacions i reemborsaments

12.1.- Cancel·lacions i reemborsaments

L’usuari pot cancel·lar la seva quota de soci el Servei en qualsevol moment, contactant amb nosaltres a info@apimaiesmarratxi.org.

En qualsevol cas, aquesta cancel·lació no implicarà cap tipus de reemborsament, ja sigui parcial o total, de l’import pagat. L’usuari podrà accedir a serveis de  fins a la finalització de APIMA IES Marratxí fins a la finalització del període pagat.   

Les quotes de soci pagades no podran ser cedides ni transferides a altres usuaris del servei.

En cas de dubte, contacta amb nosaltres a: info@apimaiesmarratxi.org.

13.- Seguretat

Com s’ha indicat anteriorment, tot el procediment per ser soci, així com la transmissió de les teves dades personals i el sistema de pagament, s’efectua en una pàgina segura i de forma xifrada mitjançant el protocol TLS.

Garantim la seguretat de el Servei d’acord amb els presents coneixements tecnològics. No obstant això, APIMA IES Marratxí no pot garantir la total seguretat futura de el Servei. En tot cas, sí que ens comprometem a esmenar ia implementar les mesures correctores oportunes per corregir un possible error de seguretat el més aviat possible.

Et compromets a notificar APIMA IES Marratxí, de forma immediata ia través de l’email  info@apimaiesmarratxi.org, qualsevol situació que pogués conduir a la suplantació de la identitat d’un usuari.

14.- Modificacions i nul·litat

Podrem actualitzar els termes i condicions del servei en el futur, així com característiques i funcions del propi Servei.

T’informarem sobre els canvis en termes i condicions col·locant un avís en un lloc prominent del nostre lloc web i/o per correu electrònic.

Si qualsevol clàusula inclosa en aquests termes i condicions fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, la mateixa només afectarà a aquesta disposició oa la part d’aquesta que resulti nul·la o ineficaç. Subsisteixen els termes i condicions en tota la resta, tenint-se tal disposició, o la part de la mateixa que resulte afectada, per no posada.

15.- Reclamacions i accions derivades del contracte

APIMA IES Marratxí informa de l’existència d’una plataforma europea de resolució de litigis en línia que facilita la resolució extrajudicial d’aquests litigis per a contractes celebrats igualment en línia entre consumidors i prestadors de serveis d’Internet. A aquesta plataforma es podrà accedir a través de la següent pàgina web: http://ec.europa.eu/odr

En tot cas, la legislació i tribunals aplicables en cas de controvèrsia seran els aplicables segons el domicili del consumidor (pare, mare o tutor).

16.- Atenció al client

Per a qualsevol aclariment, incidència o reclamació, pots contactar amb nosaltres mitjançant:

Correu electrònic: info@apimaiesmarratxi.org

Adreça postal: Carrer Arbre de la Ciència, Nº 1  CP 07141, Poligono Industrial de Marratxi, Illes Balears.