CURS 21-22. Estem ultimant els detalls de les extraescolars/repàs. També us volem oferir nous continguts. Us mantindrem informats al més aviat possible.

Les diferents assignatures seran impartides per les nostres acadèmies de referència en els últims anys: The Green Frog Academy (anglès reforç i Cambridge) i Amés (A+) , que s’encarregarà de la resta d’assignatures.

Les nostres activitats estan a  disposició de tots els alumnes, però presenten preus molt especials per als nostres socis, s que eren habituals.

La preinscripció a una activitat NO suposa la obiligació d’iniciar-la.

Com organitzem les activitats:
Necessitem un mínim de 5 alumnes per a començar a formar un grup. Una vegada els tenim, demanem horaris i disponibilitat a les acadèmies. Aquesta informació és enviada via email a les famílies sòcies.

Recordeu: és imprescindible confirmar el dia i les hores assenyalades, tant si els interessa com si no per a començar al més aviat possible o bé deixar la plaça a un altre alumne/a.

Com sabeu, la APIMA és una associació sense ànim de lucre i tots els nostres esforços estan dirigits a oferir als nostres associats les millors condicions possibles.

Si teniu algun dubte o suggeriment, podeu enviar un email a través d’aquesta web-menú T´interessa- Bústia de suggeriments.

Descobreix els avantatges de ser soci/a de la APIMA IES MARRATXÍ