CURS 23-24

Les diferents assignatures seran impartides per les nostres acadèmies de referència en els últims anys: The Green Frog Academy (anglès reforç i Cambridge) i Amés (A+), que s’encarregarà de la resta d’assignatures de repàs.

Les nostres activitats estan a la disposició de tot l’alumnat soci a preus molt especials.

  • On s’imparteixen? Les classes d’extraescolars de reforç/acadèmiques s’imparteixen en el nostre centre.
  • Com organitzem les activitats:
    Necessitem un mínim de 5 alumnes per començar a formar un grup.

En cas d’estar interessat, és imprescindible inscriure’s en una activitat.

La preinscripció a una activitat NO suposa la obligació d’iniciar-la però si no apuntes al teu fill/a, no podrem arribar a reunir el mínim necessari per a començar a formar el grup.

Una vegada els tenim, demanem horaris i disponibilitat a les acadèmies. Aquesta informació després és enviada via email a les famílies sòcies quedant en espera de confirmació. Recordeu: és imprescindible confirmar el dia i les hores assenyalades, tant si els interessa com si no per començar el més aviat possible o bé per deixar la plaça a un altre alumne/a. En cas que el dia i hora indicats no us vagi bé, però l’alumne/a segueix interessat en l’activitat, passarien a llista d’espera fins que es formi un altre grup.

Els grups comencen les classes sempre a principi de mes.

  • Com es paga:
    Els càrrecs seran realitzats a mitjan mes en els comptes bancaris indicats en la vostra fitxa de soci. El cobrament es farà sempre i sense excepció, pel mes complet, excepte el mes de juny que només es cobrarà la meitat.
  • Per què oferim aquestes activitats:

Com saps, l’APIMA és una associació sense ànim de lucre i tots els nostres esforços estan dirigits a oferir als nostres associats les millors condicions possibles perquè redundi en bons resultats acadèmics dels nostres fills i filles.

Per aquest motiu, no sols no obté benefici econòmic d’aquestes activitats, si no que subvenciona part d’elles amb la finalitat d’ajudar econòmicament a les famílies sòcies en la seva necessitat i interès per millorar la qualitat d’estudi dels seus fills/es.

Si tens algun dubte o suggeriment, pots enviar un email a través d’aquesta web-menú T´interessa- Bústia de suggeriments.
Descobreix els avantatges de ser soci/a de l’APIMA IES MARRATXÍ en:

https://apimaiesmarratxi.org/encara-no-ets-soci/

https://apimaiesmarratxi.org/que-toferim/