CURS 21-22

Les diferents assignatures seran impartides per les nostres acadèmies de referència en els últims anys: The Green Frog Academy (anglès reforç i Cambridge) i Amés (A+) , que s’encarregarà de la resta d’assignatures de repàs.

Les nostres activitats estan a  disposició de tots els alumnes, però presenten preus molt especials per als nostres socis,  que eren habituals.

La preinscripció a una activitat NO suposa la obiligació d’iniciar-la.

Com organitzem les activitats:
Necessitem un mínim de 5 alumnes per a començar a formar un grup. Una vegada els tenim, demanem horaris i disponibilitat a les acadèmies. Aquesta informació és enviada via email a les famílies sòcies.

Recordeu: és imprescindible confirmar el dia i les hores assenyalades, tant si els interessa com si no per a començar el més aviat possible o bé deixar la plaça a un altre alumne/a. En cas que el dia i hora indicats no us vagi bé, però seguiu interessats en l’activitat, passaries a llista d’espera fins que es formi un altre grup.

Els càrrecs seran realitzats a mitjan mes en els comptes bancaris indicats en la fitxa de soci. Per tant és una dada imprescindible en inscriure’s en una activitat.

Com sabeu, la APIMA és una associació sense ànim de lucre i tots els nostres esforços estan dirigits a oferir als nostres associats les millors condicions possibles.

Si teniu algun dubte o suggeriment, podeu enviar un email a través d’aquesta web-menú T´interessa- Bústia de suggeriments.

Descobreix els avantatges de ser soci/a de la APIMA IES MARRATXÍ