En APIMA IES MARRATXÍ estem buscant a persones com tú, amb necessitat de millorar la situació de les famílies, que vulguin conèixer noves experiències, relacionar-se amb gent amb inquietuds similars i que tinguin necessitat d’un desenvolupament personal dins de l’organització.

Si sents aquesta necessitat personal d’ajudar als altres i de fer mes coses pels teus fills, uneix-te a una de les nostres “TRIBUS”.

Les Tribus són espais oberts a la participació activa de tots els socis. Estan formades per mares i pares de l’associació que s’uneixen per a donar resposta a diferents inquietuds per millorar el nostre centre.

Com més gran sigui el nostre grau d’implicació, major nombre de projectes podrem desenvolupar i posar en marxa per al benefici únic i directe dels nostres fills i filles.

Contacta amb nosaltres i participa en els múltiples programes i activitats que desenvolupem. Benvingut a les nostres “TRIBUS”.

Organització

Junta Directiva – Òrgan de presa de decisió.

Coordinador – Responsable de la Junta Directiva que organitza cada tribu en comunicació amb la resta dels membres de la Junta Directiva.

Grups de Treball – Grups de socis/as que treballen en un o en diversos projectes dins de les diferents tribus amb un objectiu ben definit.

 

Mètode de treball

Cada tribu s’organitza en Grups de Treball, amb un Coordinador de la Junta Directiva que delega i supervisa el treball dels membres del Grup de Treball de la seva Tribu i que informa la resta de la Junta Directiva.

QUINA TRIBU T'AGRADA MÉS?

TRIBU FESTERA
En aquesta tribu ens encarreguem d'organitzar esdeveniments lúdics i festius buscant fomentar la relació entre les famílies, els alumnes, el personal docent i la Direcció del Centre per reforçar la comunitat escolar a través d'aquestes celebracions. Si vols veure en quines àrees pots ajudar o si et vols apuntar, fes clic en “Vull participar-hi!”
TRIBU FESTERA
TRIBU CLASSES DE REFORÇ
Aquesta tribu és l'encarregada d'organitzar les activitats de reforç escolar per als nostres fills i filles (tècniques d'estudi, matemàtiques, anglès, etc.) i que tenen una funció educativa molt important i complementària del treball docent, sempre amb una metodología dinàmica. Vols veure en què ens podries ajudar? fes clic en “Vull participar-hi!”
TRIBU CLASSES DE REFORÇ
TRIBU WEB EN MOVIMENT
Tens ànima de Community Manager i et veus capaç d'ajudar-nos a l'hora de buscar i publicar continguts d'interès en la nostra web? o saps manejar WordPress? Si és així, aquesta és la teva tribu! Si vols consultar les àrees en les quals podries ajudar-nos i et ve de gust formar part del nostre equip, fes clic en “Vull participar-hi!”
TRIBU WEB EN MOVIMENT
TRIBU XARXES SOCIALS
La nostra Apima utilitza les xarxes socials com a canal d'informació i de comunicació amb la finalitat que les famílies estiguin al dia de les últimes notícies. Si et ve de gust ajudar-nos en l'elecció i pubilicación de continguts i interactuar amb altres associacions, etc no ho dubtis i apunta't a la nostra tribu. T'estem esperant! Fes clic en "Vull participar-hi!"
TRIBU XARXES SOCIALS
TRIBU PROJECTES
El principal objectiu d'aquesta tribu és educar en solidaritat. Volem involucrar als nostres alumnes en diferents campanyes solidàries perquè entenguin la importància d'aportar el nostre granet de sorra i ajudar als que no són tan afortunats. Creus que pots ajudar-nos en aquest gran projecte solidari? Fes clic en "Vull participar-hi!"
TRIBU PROJECTES
TRIBU ACTIVITATS EN FAMÍLIA
Amb la finalitat de fomentar el contacte entre les famílies, l’Apima organitza una sèrie d'activitats especialment dissenyades per realitzar-les pares i fills junts. Necessitem voluntaris per proposar i preparar sortides i plans d'oci: activitats esportives, visites culturals o qualsevol activitat en la qual es pugui compartir temps amb els nostres fills i filles. Creus que pots ajudar-nos en aquest projecte? Fes clic en "Vull participar-hi!"
TRIBU ACTIVITATS EN FAMÍLIA
TRIBU XERRADES I TROBADES
Al llarg del curs escolar ens agrada realitzar diferents xerrades pensades per informar i orientar a les familias en diferents temàtiques (hàbits alimentaris saludables, gestió de l'ansietat, addicció als videojocs...). També volem posar en marxa unes quedades inspiradores amb professionals de diferents àmbits perquè els nostres fills coneguin alternatives laborals. Si et vols apuntar en aquesta experiència, fes clic en "Vull participar-hi!"
TRIBU XERRADES I TROBADES