Avís Extraescolars

A TENIR EN COMPTE:

Les activitats extraescolars descrites a continuació, són totes les propostes que ofereix l'APIMA de l'IES de Marratxí per a aquest curs 2017/2018. No obstant això podem afegir-ne de noves en qualsevol moment, si arribem a més acords amb les empreses col·laboradores.
Els horaris i els dies de classe, són orientatius, i poden ser modificats després de verificar els alumnes preinscrits i compatibilitats de professors.
La preinscripció a alguna activitat NO suposa l'obligació d'iniciar-la. No obstant això, ens ajudarà a establir els grups necessaris així com a quadrar agendes, professorat, aules, preus i fins i tot a afegir més oferta formativa.
Hem aconseguit negociar les millors tarifes per als nostres alumnes, assegurant en tots els casos, que els nostres preus són més competitius que els que ofereix qualsevol altra empresa a un particular. Aquest és l'avantatge de negociar representant a més de 1.000 alumnes!

Com sabeu, l'APIMA és una associació sense ànim de lucre i tots els nostres esforços estan dirigits a oferir als nostres associats les millors condicions possibles.