Avís Extraescolars

A TENIR EN COMPTE:

Les activitats extraescolars descrites a continuació, són les propostes que ofereix l'APiMA de l'IES de Marratxí per a aquest curs 2018/2019. No obstant això podem afegir-ne de noves en qualsevol moment, si arribem a més acords amb les empreses col·laboradores.
Els horaris i els dies de classe, són orientatius, i poden ser modificats després de verificar els alumnes preinscrits i compatibilitats de professors.
La preinscripció a alguna activitat NO suposa l'obligació d'iniciar-la. No obstant això, ens ajudarà a establir els grups necessaris així com a quadrar agendes, professorat, aules, preus i fins i tot a afegir més oferta formativa.

Si necessiteu alguna classe o activitat que no estigui en el nostre catàleg, no dubteu en avisar-nos, farem tot el possible per organitzar-la!
Hem aconseguit negociar les millors tarifes per als nostres alumnes, assegurant en tots els casos, que els nostres preus són més competitius que els que ofereix qualsevol altra empresa a un particular. Aquest és l'avantatge de negociar representant a més de 1.000 alumnes!

Com sabeu, l'APiMA és una associació sense ànim de lucre i tots els nostres esforços estan dirigits a oferir als nostres associats les millors condicions possibles.