Sin categoría

Visita cultural familiar.

Activitat APiMA: Visita familiar al Parlament de les Illes Balears.

L'APIMA us convida a conèixer els secrets del Parlament.

Amb l'aprovació l'any 1983 del nostre Estatut d'Autonomia es crearen les noves institucions d'autogovern comunes per a totes les illes, entre les quals hem de destacar el Parlament de les Illes Balears.

El Parlament adquirí l'antiga seu del Círculo Mallorquín, (societat recreativa i cultural creada el 1850 per l'alta burgesia mallorquina), un edifici emblemàtic amb una gran història i sobretot, amb una extraordinària riquesa arquitectònica, escultòrica i pictòrica, que el feien mereixedor d'acollir la principal institució de les Illes Balears.

Les sales canviaren la seva funció, però mantenen la seva personalitat, es conserven els elements originaris i s'ha restaurat el patrimoni arquitectònic i artístic existent, de manera que l'edifici i el seu interior recuperen la bellesa que havia tingut d'antuvi.

Amb la visita guiada que us proposem, coneixereu la història d'aquest edifici catalogat com a BIC (Bé d'Interès Cultural) i podreu gaudir d'un inalterable patrimoni que pertany a tot el poble de les Illes Balears i conèixer també el funcionament, l'organització i la composició de la institució que ens representa a totes i a tots.

El punt de trobada serà l'entrada del Palau de l'Almudaina, davant de La Seu, a les 18'15 hores del dia 16 de Febrer.
La visita durarà aproximadament 90 minuts, fins les 20'00 hores.

*Aquesta activitat és per a pares, fills i professors!*
Per inscriure-us, heu de fer-ho com a una activitat FAMILIAR, des del web de l'APiMA, indicant el nombre de persones que ve de la vostra família.
Les places disponibles són només 50. Així que no trigueu en inscriure-us, si esteu interessats!

IMPORTANT: No serà possible organitzar una segona visita aquest any al parlament. I les places no podran ser superiors en cap cas a 50. Per això us preguem que reserveu les places que realment aneu a utilitzar. D'altra banda, només podran entrar les famílies que estigueu inscrites prèviament. No serà possible venir sense avisar ni portar acompanyants no inscrits.

*Aquesta és una activitat més que us ofereix la vostra APiMA.*